Brasilien 2017 – Jaguarer och Lejontamariner

Brasilien 14 – 26 oktober 2017 – Jaguarer och Lejontamariner

Följ med på denna oförglömliga resa till Pantanal i Brasilien! 

Vildmarksupplevelsen håller absolut världsklass – vi spanar efter och fotograferar jaguarer och jätteuttrar från våra mindre båtar på floderna i Pantanal – världens största våtmarksområde. Vi bor bra på ett flytande båthotell som ligger i ett perfekt  läge mitt i djurlivet i Pantanal.

Resan börjar och slutar i Rio de Janeiro där vi bl.a. ska besöka de fantastiska lejontamarinerna i regnskogen två timmars bildfärd från Rio. Där bedrivs ett av Brasiliens mest välrenommerade regnskogsbevarande projekt, the Golden Lion Tamarin Conservation Project (GLTCP). Vi kommer att träffa biologerna som arbetar med att rädda lejontamarinerna och även tillsammans med dem få se lejontamariner på riktigt nära håll. Vi kommer sedan att få följa med en guide på en vandring i regnskogen där vi kommer kunna se och fotografera lejontamariner i sin naturliga vilda miljö.

Förutom naturfotograf Thomas Atterdal och naturfotograf Arne Berneklint som är med från Sverige och guidar så har vi tillgång till lokala guider som hjälper oss att få de optimala bilderna!

Läs mer om resans spännande dag för dag program och se pris nedan!

Bild1

 

Bild2

 

Bild3

 

Bild4

Bild5

 

Bild6

Bild7

BioFoto resa 2017 Jaguarer och Tamariner i Brasilien ver2

 

Bild9

Bild10

Bild11

Bild12

Bild13

Bild14

 

Intresserad av en resa? Kontakta oss

Thomas Atterdal    foto@thomasatterdal.com     072 – 23 55 200

 

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande