Costa Rica lodge och gömslen

Lodgen

 

 

 

 

 

 

Vi bor i en äkta oförstörd regnskog på 500 hektar med en fantastisk flora och fauna. Här har räknats över 350 fågelarter!

 

 Lodgen drivs enligt ekologiska guidelines för att verka i harmoni med naturen – en suverän plats för fågelskådare och fågelfotografer som vill uppleva regnskogen.

 

Rummen på lodgen är enkla men bekväma med varmt vatten, fläktar och el dygnet runt.

Det finns WIFI i receptionen och i restaurangen.

I området finns mer än 10 km väl utmärkta vandringsleder i regnskogen.

Gömslen

Vi bor bra på lodgen och går till gömslena som ligger på gångavstånd. Vi har tillgång till två fågelgömslen. Ett gömsle ligger till häften nedgrävt och är inriktat på fotografering av gamar och falkar. Det andra gömslet ligger i ett sju meter höga fågeltorn. Vi fotograferar också från en särskild plattform vid lodgen dit regnskogens fåglar kommer flygande för att äta.

Vildmarksupplevelsen håller absolut världsklass – vi befinner oss i en äkta orörd regnskog – med tillgång till fantastiska gömslen i olika miljöer!

Fågel och djurbilderna på denna sida är tagna av Fotograf Csaba Godeny vid lodgen och från de gömslen vi kommer att fotografera ifrån.

Vi kommer att ha en lokal mycket duktig naturfotograf med på plats som hjälper oss att få de optimala fotomöjligheterna och delar med sig av sitt kunnande kring fotografering i djungelmiljö!

 

Intresserad av en resa? Kontakta oss

Thomas Atterdal    foto@thomasatterdal.com     072 – 23 55 200

 

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande