Kungsörn och Havsörn Nov 2021

Kungsörn och Havsörn        5 nätter                   14-19  Nov, 2021

Här kombinerar vi två fantastiska fåglar – den majestätiska Kungsörnen från jättefina gömslen uppe på ett berg med mycket vacker bakgrund och sedan Havsörnen som dyker bredvid vår båt!

Fotograf Ole Martin Dahle

Fotograf Ole Martin Dahle

Det finns också möjlighet att se och fotografera skogsfåglar och Duvhök från ett gömsle i skogen.

Vi är en mindre grupp (sju stycken med guide) så alla kommer ha tid för individuell handledning och så har vi en gemensam workshop varje dag. Målsättningen är att alla ska bli bättre naturfotografer med sin egen utrustning och förhoppningsvis få sin drömbild med sig hem!

Naturfotograf Thomas Atterdal

Resan lämpar sig också för den som i huvudsak vill skåda fåglar – naturupplevelsen är enorm!

Både gömlset och båtturen håller absolut världsklass – kombinationen på den här nivån är nog världsunik (med 80-90 % chans till både Kungsörn och Havsörn) – här kan du verkligen få drömbilder och drömupplevelser med dig hem!

Priser

Fem nätter  18.500 kr

Vi lagar frukost och lunch själva och äter middag ute – mat att laga inklusive middag ute kan förbeställas för 1.400 NOK/person.

Vi försöker i mesta möjliga mån att samåka. Thomas Atterdal som är guide på resorna till Norge kommer att ta bil från Stockholm så att vi har minst en extra bil tillgänglig för lokala transporter. Thomas kan ta två medresenärer i bilen.

Om någon önskar flyga kan vi hjälpa till med bokning av flygbiljett och ordna hämtning med taxi från Trondheim eller Steinkjer.

Du betalar 30 % i samband med anmälan som är bindande och resterande senast tre månader före Örnsafarin. Så snart anmälningsavgiften är betald är platsen bokad.

Intresserad av en resa? Kontakta oss

OBS resan är fullbokad

Thomas Atterdal    foto@thomasatterdal.com     072 – 23 55 200

 

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande