Ungern – Fågelsafari 10-17 juli 2021

Naturfotograf Thomas Atterdal

Fåglar från gömslen i världsklass        7 nätter          10-17 juli, 2021

Det här är paradiset för en fågelfotograf – allt är optimerat för fotografering – vi har tillgång till 16 olika gömslen i olika miljöer och kan byta gömsle två till tre gånger om dagen – bättre blir det inte!

Naturfotograf Thomas Atterdal

Oavsett om du är van att fotografera fåglar eller nybörjare så kommer du definitivt att bli en bättre naturfotograf med dina egna grejer på den här resan. Vi kommer fotografera flygande fåglar, simmande fåglar, sittande fåglar och fåglar som dricker. Det blir individuell handledning och gemensamma dagliga workshops och du kommer få många fina bilder med dig hem!

Naturfotograf Thomas Atterdal

Vi bor bra på en farm och blir skjutsade till de gömslen som inte ligger på gångavstånd från farmen.

Vi är en mindre grupp – sju stycken med Naturfotograf Thomas Atterdal som guide.

Naturfotograf Thomas Atterdal

Resan lämpar sig också för den som i huvudsak vill skåda fåglar – naturupplevelsen är enorm!

Gömslena håller absolut världsklass – kombinationen med så många gömslen i olika miljöer på den här nivån är fantastisk – här kan du få många drömbilder och drömupplevelser med dig hem!

Priser

Fem dagars fotografering  39.500 kr inkl. moms.

Priset inkluderar boende i dubbelrum, alla måltider på farmen, tillgång till gömslen, medföljande guide från Sverige, flygbiljetter, transport till och från flygplatsen i Ungern och lokala transporter.

Vi flyger från Arlanda och blir mötta vid flygplatsen i Budapest. Det är ca. två timmars bilfärd från flygplatsen till farmen vi bor på.

Du betalar 30 % i samband med anmälan som är bindande och resterande senast tre månader före Fågelsafarin till Ungern. Så snart anmälningsavgiften är betald är platsen bokad.

Intresserad av en resa? Kontakta oss

Thomas Atterdal    foto@thomasatterdal.com     072 – 23 55 200

 

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande