Om oss


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi arrangerar resor till vildmarksgömslen i världsklass i östra Finland, där våra deltagare under säkra former får en unik och personlig naturupplevelse.

Våra Drömbildsresor innefattar minst tre nätter i vildmarksgömsle där du som deltagare har chans att fotografera björn, havsörn, järv och varg. Stannar du tre nätter i ett gömsle så är det mycket stor sannolikhet att du ser och kan fotografera björnar. Troligtvis kommer du att se och fotografera björnar alla dagar och kanske 4-6 olika individer. Vi har valt att åka till östra Finland för att det är det bästa området i världen för möten med vilda brunbjörnar.

Vi bor, äter och har våra saker på en bra lodge varifrån vi promenerar 700 meter till våra vildmarksgömslen.

Lärandet är en viktig komponent i våra Drömbildsresor. Med på resan är två vana naturfotografer som håller workshops och individuella genomgångar. Tanken är att du som åker ska känna att du på resan blir en bättre naturfotograf med din egen utrustningen. Förhoppningsvis har du också din drömbild på björn med dig hem!

 

Våra Drömupplevelseresor handlar om att uppleva vildmarken Det är alldeles stillsamt, du hör vildmarkens ljud, björnens grymtande, kanske vargens ylande och någon myggas surrande. Du kommer från stressen och högt tempo till naturen för att varva ned och fylla på batterierna med nya upplevelser och energi. Du kommer så nära naturen som är möjligt och ser djuren i deras äkta miljö. Du känner respekten för naturen och djuren, det är bara och betrakta och njuta. En dröm som är möjlig att förverkliga, en drömupplevelse som kommer att ge dig nya idéer och ett minne för livet. Vi guidar dig till de vilda djuren, vi besöker ryska gränsen och ser taggtråden, vi går i urskogen, badar rökbastun, njuter av lokala specialiteter och reflekterar och unnar dig lugn och ro en stund.

Din livskvalitet är ett viktigt tema för oss. På den här resan kommer du ifrån vardagen och upplever stillsamheten och naturen som i vanliga fall känns främmande och avlägsen. Drömupplevelse är att göra det som vi drömt om – inte det vi måste göra. Det finns tilläckligt med måsten i våra liv. Här kan vi fundera och reflektera en stund. Det kommer att ge dig ny energi!