Focus on WildLife

Vill du lära dig mer om naturfotografering så häng med naturfotograf Thomas Atterdal på Focus on Wildlife:s resor.

Då har du möjlighet att fotograferar vilda vargar, björnar och järvar i Finland, fåglar från världens bästa fågelgömslen i Ungern, kungsörn från gömsle och havsörn från båt i Norge i en unik kombination, off road safariturer i Sydafrika där vi också sitter i fantastiska gömslen vid vattenhål dit de vilda djuren kommer för att dricka. Fokus är på att deltagarna ska få sina egna drömbilder med sig hem!

Resorna är baserade på tre saker, att deltagarna får en naturupplevelse i absolut världsklass, fotograferingsmöjligheter i absolut världsklass och att blir bättre naturfotografer med sin egen utrustning. Det är workshops varje dag och dessutom individuell handledning.
Är du intresserad av att följa med på någon fotoresa – läs mer på www.focusonwildlife.se
”Att få möta och fotografera vilda djur och fåglar är något mycket speciellt. Känslan när en vild björn kommer lufsande ut ur skogen eller när vargarna ylar i närheten av gömslet är något man aldrig glömmer.”

www.focusonwildlife.se

Fotograf Thomas Atterdal
Vilda djur, fåglar och natur är favoritmotiven för naturfotograf Thomas Atterdal.
Thomas har ett stort intresse av att vistas i naturen och att resa vilket passar bra ihop med fotograferandet. Han reser gärna till områden där det är riktig vildmark. Han har under flera år arbetat tillsammans med Världsnaturfonden WWF och Henrik Waldenström i projekt som rör Kungliga nationalstadsparken – en fantastisk oas med ett rikt djur och fågelliv – mitt i Stockholm!

foto@thomasatterdal.com