Upplevelseresor för företag och föreningar

Vi ordnar skräddarsydda upplevelseresor med guidning och konferensmöjligheter för företag och föreningar. Visste du att ni kan flyga från Stockholm på morgonen och sedan sitta i ett björngömsle på eftermiddagen – nära Ryska gränsen i östra Finland?

I den Finska vildmarken hittar ni lugnet. Här kombineras en fantastisk naturupplevelse med mycket goda konferensmöjligheter.

Vi bor, äter och konfererar på en fin lodge mitt i den Finska vildmarken. Här finns tillgång till allt som behövs i form av ett bra auditorium, grupprum och givetvis Internet. Vi bor i dubbelrum och äter i restaurangen i huvudbyggnaden.

I programmet ingår att skåda eller fotografera vilda björnar från fina gömslen som ligger 700 meter från lodgen. Att få se en vild björn komma ur skogen är något man aldrig glömmer!

På denna resa kommer ni även i kontakt med den hemlighetsfulla och mystiska finska kulturen. Ni kommer att känna och se att vi befinner oss nära den ryska björnen, det är här det kalla krigets front gick och det är här EUs yttre gräns går. Taggtråden finns kvar. Ni kommer att prova den finska rökbastun, ni kommer att höra historier om hur bastun har använts av befolkningen och att det finns olika slags bastu. En drömupplevelse är att sitta i en rökbastu som är kolsvart inuti. Den är en skön och avkopplande och kan varvas med att svalka av sig i sjöns kyliga vatten. En lokal specialitet skall givetvis avnjutas i samband med bastubadandet. Nästa dag är det kanske dags att gå och kolla ugglor, dessa nattvarelser med stora ögon. Vi kanske ser ett och annat ytterligare som ni inte kunnat drömma om.  Ni kommer hem med ny energi och nya insikter, beredda att påbörja en ny arbetsdag och ett nytt projekt. Drömbilderna finns kvar i minnet och i själen!